середа, 27 вересня 2023 р.

У Клесівській громаді відбулося перше засідання нового складу Молодіжної ради

На першому засіданні оновленої Молодіжної ради обрали її керівний склад та обговорили подальші плани роботи. 

Менторки змін Ольга Шмідт, Ірина Богушевська та Яна Костюк допомогли створити можливості для молоді у громаді - оновили Положення про молодіжну раду та зайнялися перезапуском цього консультативно-дорадчого органу.
Вже відбулися перші установчі збори, де вибрали керівний склад. Головою обрали Тетяну Одарчук. ЇЇ заступницею стала Вікторія Глабець, секретаркою – Анна Корінець. Як зазначає Ольга Шмідт, одна з ініціаторок молодіжного об’єднання, вчергове члени Молодіжної ради зустрінуться  аби спланувати подальшу діяльність.

Фактично, Молодіжна рада – «голос» молоді. Це консультативно-дорадчий орган, створений задля постійної комунікації молоді та органів місцевого самоврядування, розвитку молодіжного лідерства, залучення молоді до вирішення соціально-економічних питань, проблем у сфері культури, спорту, освіти.

Положення про Молодіжну раду у новій редакції затвердили на сесії Клесівської селищної ради в кінці серпня. Зокрема, внесено зміни щодо віку учасників (відтепер із 14 і до 35 років), а також збільшено кількісний склад - із 16 до 30 осіб. 

Сподіваємося, що тепер голос молоді у Клесівській громаді звучатиме ще більш потужно!

Довідково: Проєкт «Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами» реалізує БО «100% життя» - Мережа ЛЖВ та суб-партнер Громадянська мережа ОПОРА / Рівне у партнерстві з Рівненська обласна державна адміністрація, Кластером з питань управління та координації місцями компактного проживання внутрішньо переміщених осіб (СССМ Кластер), за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації