понеділок, 25 вересня 2023 р.

Представники Привільненської громади переймали досвід роботи Польщі щодо розвитку учнівського самоврядування

В рамках реалізації міжнародного проекту "Розвиваємо коаліцію для учнівського самоврядування в Україні" представники Привільненської громади переймали досвід роботи Польщі у даній сфері.

Протягом квітня-серпня 2023 року представники Привільненського центру професійного розвитку педагогічних працівників були долучені до числа 15-ти учасників всеукраїнської групи педагогів закладів та установ освіти з Львова, Дніпра, Одеси, Вінницької, Черкаської областей. Упродовж 20-24 вересня 2023 року двоє представників Привільненської громади взяли участь у робочому візиті до м. Варшава, як амбасадори учнівського самоврядування. В ході навчального візиту учасники ознайомилися з роботою органів учнівського самоврядування в закладах освіти Варшави; заслухали воркшопи Варшавського центру освітніх та соціальних ініціатив; зустрілися з представниками команди молодіжної політики Варшави; відвідали Центр «Східний дім» фундації «Карта Центр». Завершенням заходу стало підведення підсумків та напрацювання плану роботи Коаліції місцевого самоврядування на наступні періоди.

Дякуємо партнерам проекту за участь Привільненської громади в надважливому проекті та надіємось на подальшу співпрацю!

Проєкт "Розвиваємо коаліцію для учнівського самоврядування в Україні" реалізується Фондом Fundacja Civis Polonus у партнерстві з Громадською організацією Унікальна країна та Center for Educational Initiatives.

Підготовлено за матеріалами Привільненської громади

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Громади продовжують м'яку інтеграцію ВПО через занурення в історичне минуле Рівненської області

Співпраця Ради з питань ВПО при Рівненській ОВА, Ради з питань ВПО при Березнівській міській раді та БО «БФ «Рокада» сприяла проведенню екск...

Популярні публікації