пʼятниця, 1 вересня 2023 р.

Втома від допомоги, профілактика професійного вигорання - важлива складова в сучасних умовах

 «Втома від допомоги, профілактика професійного вигорання» - на тренінг до практичної психологині Анни Дмитришиної прийшли психологи та громадські активісти, спеціалісти, які працюють з вразливими категоріями населення у тому числі ВПО. Тренерка Анна Дмитришина, зазначила - «Сьогодні усі ми потребуємо підтримки адже живемо у постійному стресі. Нам потрібно шукати баланс та ресурси, які нас стабілізують, тому ми бачимо зацікавленість до такого тренінгу.» 
відео
Під час тренінгу пропрацювали наступні теми: 
Первинна підтримка у кризових ситуаціях.
Базовий протокол саморегуляції.
Вторинна травматизація.
Модель «Міст, що з’єднує».
Посттравматичне зростання. 

Учасники активно включалися у практичні вправи при цьому використовували елементи різних технік, зокрема арт-терапії. 


Учасники отримали фахову підтримку, дізнались про нові інструменти для подолання професійного вигорання, та як працювати з різними групами людей.  Наприкінці заходу усі учасники отримали сертифікати про проходження тренінгу. 

Довідково: 
Тренінг організовує Благодійна організація «Позитивні жінки м.Рівне»  у межах суб-гранту проєкту «Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами» реалізує БО «Мережа 100 відсотків життя» у партнерстві з Рівненською обласною державною адміністрацією та Кластером з питань управління та координації місцями компактного проживання внутрішньо переміщених осіб (СССМ Кластер),  за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF. 

Даний проєкт можливий завдяки стратегічному партнерству БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне», ГО «Агенції сталого розвитку міста», ГО «ЦЕНТРУ ІНТЕГРАЦІЇ», РОО ВГО «Громадянська мережа «ОПОРА» та ГУ Національної соціальної сервісної служби в Рівненській області.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Громади продовжують м'яку інтеграцію ВПО через занурення в історичне минуле Рівненської області

Співпраця Ради з питань ВПО при Рівненській ОВА, Ради з питань ВПО при Березнівській міській раді та БО «БФ «Рокада» сприяла проведенню екск...

Популярні публікації