понеділок, 11 вересня 2023 р.

Корецька громада налагоджує співпрацю з містом Верне (Республіка Німеччина)

Днями делегація з Корецької громади на чолі з міським головою Людмилою Дмитрук перебувала з робочим візитом у місті Верне (Республіка Німеччина). 

Метою поїздки є налагодження співробітництва між нашими громадами, а також отримання укомплектованого медичного авто. 

Спілкування триває вже певний час і на прохання міського голови Людмили Дмитрук муніципалітет Верне у рамках партнерської допомоги міст Кіріц, Байлеул, Бад-Ессен, Вальц і Верне, вирішив передати це авто в якості гуманітарної допомоги для нашої громади. 

Велика вдячність за підтримку та допомогу меру міста Верне Лотару Хрісту, Анні Рікерт та Стефані Вайхюз, депутатам муніципалітету, а також всім причетним. Окремо дякуємо уродженці Кривого Рогу Тетяні Куссель, яка проживає в місті Верне, за переклад, адже якісна комунікація дуже важлива. 

Сподіваємось на подальшу тісну співпрацю у рамках партнерства! Саме міжнародні партнери допомагають нам долати виклики та перешкоди на шляху до перемоги! З любов‘ю, все буде Україна!

За матеріалами Корецької міської ради


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації