пʼятниця, 1 вересня 2023 р.

У Гощанській громаді урочисто відкрили Бахмутський центр професійно-технічної освіти

Сьогодні, у День знань, у Гощі відбулося урочисте відкриття Бахмутського центру професійно-технічної освіти.

До цього дня працівники закладу готувалися понад рік. Перевезення з Бахмута в Гощу вцілілого обладнання, пошук приміщення, а відтак - ремонтні роботи, облаштування класів і кабінетів, гуртожитку для здобувачів освіти.

Багато енергії та сил було затрачено на шляху до відновлення роботи Бахмутського ЦПТО вже в Гощі. Завдяки тісній співпраці директора Бахмутського ЦПТО Ігоря Гаєвого, Гощанського селищного голови Миколи Панчука  та всієї команди Гощанської селищної ради, очікуваного результату досягнуто. 

Сьогодні заклад відчинив свої двері для 310 першокурсників. Це діти з Гощанської та сусідніх громад області. Загалом професії в закладі опановуватимуть 575 здобувачів освіти. 

Попри початок нового навчального року, набір у Бахмутське ЦПТО триватиме до 1 жовтня. 

Участь в офіційному відкритті Бахмутського ЦПТО взяли представники Гощанської селищної ради, керівники окремих установ громади, а також начальниця управління культури Бахмутської міської ради Ірина Булгакова, учасниці ансамблю «Рапсодія» з Бахмута. 


З нагоди відкриття заступниця Гощанського селищного голови Олена Ткачук та секретар ради Дмитро Ткачук  вручили директорові Бахмутського ЦПТО Ігорю Гаєвому символічні подарунки. 

Нову сторінку історії Бахмутського ЦПТО відкрито. Нехай вона буде тривалою та щасливою.

За матеріалами Гощанської селищної ради


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації