пʼятниця, 29 вересня 2023 р.

Допомагаємо організаціям громадського суспільства на Рівненщині ставати сильнішими та ефективнішими

Посилення спроможності та розбудови громадського сектору на Рівненщині є одним з пріоритетних напрямків проєкту «Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами», що відбувається за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України (UHF).

Суб-партнер проєкту громадська організація «Агенція сталого розвитку міста» спільно з експертами завершила проведення консультування, надання менторської та адвокаційної підтримки для представників громадського сектору. Протягом липня-вересня безоплатну підтримку отримали 23 громадські організації, благодійні фонди, волонтерські та ініціативні групи, які сьогодні активно допомагають постраждалим людям внаслідок війни. Охопили такі населені пункти Рівненської області, як Рівне, Дубно, Здолбунів, Бабин, Тараканів, Здовбиця, Березне, Богдашів, Острог, Смига. А також були представники з міста Луцьк.

Перш за все, це була допомога в організаційному та інституційному розвитку окремої волонтерської ініціативи чи організації, що працюють з вимушено переміщеними особами та допомога у розробці довгострокових рішень та їх адвокації з питань включення ВПО у процеси розвитку малих громад, у яких вони зараз проживають. Експертні консультації надавалися по п’яти темам: «Написання проєктів та управління проєктами», «Пошук партнерів», «Комунікації проєктів ГО», «Фінанси проєктів», «Стратегування ГО». Своїм професійним досвідом та експертизою поділилися Тарас Бик, Олександр Солонтай, Катерина Левченко, Олена Хмельник, Олеся Гощук, Микола Орлов, Микола Мокрик, Ольга Постнікова, Олена Семенович, Руслана Броновицька та Оксана Кравець. Вдячні всім за співпрацю!

Переконані, що підтримуючи громадський сектор на Рівненщині - робимо сильнішими та потужнішими громади у яких вони працюють. Маючи нові інструменти та знання громадські організації та волонтерські ініціативи самі ж стають стійкішими та спроможнішими в умовах війни.

 Довідково:

Проєкт «Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами» реалізує БО «Мережа 100 відсотків життя» та суб-партнер ГО «Агенція сталого розвитку міста» у партнерстві з Рівненською обласною державною адміністрацією та Кластером з питань управління та координації місцями компактного проживання внутрішньо переміщених осіб (СССМ Кластер),  за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF. 

Даний проєкт можливий завдяки стратегічному партнерству БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне», ГО «Агенції сталого розвитку міста», ГО «ЦЕНТРУ ІНТЕГРАЦІЇ», РОО ВГО «Громадянська мережа «ОПОРА» та ГУ Національної соціальної сервісної служби в Рівненській області.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації