неділя, 26 листопада 2023 р.

Презентація нових проєктів відбулася під час зустрічі коаліції "Рівненщина 1325" - відео


Відбулася чергова зустріч коаліції «Рівненщина 1325». Під час зустрічі учасниці обговорили актуальні питання роботи, нові ініціативи та проєкти, які вже стартували.  Депутатка Рівненської обласної ради Світлана Богатирчук-Кривко розповіла про результати роботи у  Ради Європи.

Депутатка Рівненської міської ради Олена Хотенко поділилася  новинами в роботі міської ради.
Керівниця Центру підтримки громадських ініціатив «Чайка» Лариса Гунько поділилась враженнями про 7-й Український жіночий конгрес, який відбувся у Києві 22-23 листопада. 

Представниці громадських організацій представили свої проєкти, які стали переможцями і вже стартували. Нагадаємо їх буде реалізовано за фінансової підтримки Уряду Великої Британії в межах проєкту «Жінки. Мир. Безпека»: відповіді на виклики війни», який виконується Українським Жіночим Фондом у партнерстві з ГО «Ла Страда - Україна», Асоціацією жінок-юристок України «Юрфем», Інформаційно-консультаційним жіночим центром, Українською фундацією громадського здоров’я та Центром «Жіночі перспективи» за сприяння Офісу Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Апарату Урядової уповноваженої з питань ґендерної політики.

ГО «Жінки в громаді» презентували проєкт «1325 - запорука безпечного освітнього середовища у Здолбунівській, Мізоцькій та Здовбицькій громадах». 
Також свої проєкти презентували  «Спілка жінок Рівненщини» та Центр розвитку дитини «ТЕДІ-Р». 
Наприкінці зустрічі учасниці розповіли про свої спільні напрацювання у своїх поточних справах.  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації