пʼятниця, 17 листопада 2023 р.

У Здолбунові презентували соціальний паспорт та перспективний план розвитку соціальної сфери

У Здолбунівській громаді презентували соціальний паспорт громади та перспективний план розвитку соціальної сфери. У заході взяли участь представники Благодійного фонду «Стабілізейшен Суппорт Сервісез», керівники Здолбунівської громади.

Представники Благодійного фонду «Стабілізейшен Суппорт Сервісез»  співпрацюють з громадою з березня 2023 року. Результатом цієї роботи, серед іншого, стало створення насиченого та ґрунтовного соціального паспорта Здолбунівської громади. Соціальний паспорт – це документ з дуже суттєвим пластом інформації, що дає змогу бачити загальну картину щодо соціальної сфери у громаді.

Представили учасникам заходу й перспективний план розвитку соціальної сфери до 2027 року. У ньому зафіксовані пропозиції для покращення системи соціальної сфери та надання соціальних послуг.

Як зазначила начальник відділу соціальних гарантій Здолбунівської міської ради Вікторія Ковтонюк, серед важливих завдань – наближення послуг до людей, забезпечення безперешкодного доступу до послуг та мобільності, покращення матеріально-технічного забезпечення та ін.

– Зупинятися не потрібно, тому ми далі активно працюємо над тим, щоб покращити якість надання соціальних послуг у громаді. Цьогоріч фахівці відділу соціальних гарантій виїздили до громадян близько 300 разів. Ми проводимо щорічний моніторинг надання соціальних послуг, опитуємо отримувачів послуг, аби почути їхні думки та пропозиції, – зазначила Вікторія Ковтонюк.

Відбулося сьогодні й засідання Ради ВПО при Здолбунівській міській раді. Під час засідання обрано новий склад Ради ВПО, затверджено голову і заступника з числа внутрішньо переміщених осіб.

Проєкт «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб» реалізується Благодійною організацією «Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» за фінансування Агентства ООН у справах біженців (УВКБ ООН)


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації