понеділок, 27 листопада 2023 р.

Привільненську громаду відвідали представники міжнародних донорів

Привільненську громаду відвідали представники Посольства Швеції, Шведського агентства з міжнародного розвитку та співробітництва SIDA, Програми розвитку ООН та трьох міністерств України.

Команда Привільненської сільської ради мала можливість представити свої результати діяльності комунальних швейних майстерень та поспілкуватись про розвиток громади із представниками Регіональної місії з оцінки прогресу і визначення майбутніх пріоритетів. 

До складу Регіональної місії увійшли: радник, керівник відділу підтримки реформ Посольства Швеції в Україні Адам Амберг та координаторка проєктів Посольства Швеції в Україні Ірина Скалій, керівник програми з розвитку регіонів ПРООН Мустафа Саіт-Аметов, керівниця групи проєктів з демократичного врядування ПРООН Олена Урсу, заступник Міністра соціальної політики України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Костянтин Кошеленко, координаторка регіональної цифровізації Міністерства цифрової трансформації України Тетяна Приходько та керівник Проєкту підтримки Дія Володимир Брусіловський.

Окрім швейної майстерні, що була профінансована у 2022 році Шведським агентством SIDA, почесні гості також ознайомилися з роботою центральної публічно-шкільної бібліотеки та будинку культури.

Дякуємо нашим партнерам за підтримку в цей непростий для кожного час. Від Вашої допомоги також залежить наша стійкість.

За матеріалами Привільненської  громади


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації