вівторок, 28 листопада 2023 р.

У п’яти громадах Рівненської області завершилися стратегічні сесії Рад ВПО - відео


Відбулася завершальна стратегічна сесія Ради ВПО при Клеванській селищній раді.    Стратегічна сесія відбулася в рамках реалізації Проєкту «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб» який реалізовує БО «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» за фінансування Агентства ООН у справах біженців (УВКБ ООН). 

На початку роботи учасників привітала Ольга Мельник регіональна координаторка ССС. Вона зазначила, що стратегічною метою діяльності благодійного фонду є саме підтримка системи соціального захисту у громадах. 
ВІДЕО
Представник БФ БО «Стабілізейшен Суппорт Сервісез Євген Кривошеєв  у своєму зверненні до учасників заходу наголосив «Рада ВПО є дієвим інструментом  взаємодії між ВПО та ОМС. Ради ВПО були створені ще у 2019 р. і вони показали свою дієвість, тому не бійтесь розкрити свій потенціал.»
Упродовж двох днів з Радою ВПО  працювала команда експертів Рівненського РВ АМУ – виконавча директорка Тетяна Грещук та експертка  Олена Ковтунець.  


Участь у стратегуванні взяли члени Ради ВПО, працівники комунальних установ та активні ВПО. Під час роботи  учасники  спільно опрацювали усі складові стратегічного плану, які ляжуть в основу стратегічного  документу:
- Що таке стратегія ради ВПО?
- Функції Ради ВПО
- Стратегічне бачення та місія
- Стратегічні цілі: знайомство зі стратегіями вищого рівня
- Формування стратегічних цілей
- Формування завдань та плану роботи на 2023-2025рр.
 Активно включилися в роботу внутрішньо-переміщені особи, які нині проживають у Клеванській  громаді, вони висловили свої ідеї та пропозиції щодо інтеграції ВПО в громаду. 
Нагадаємо,  співпраця у межах проєкту «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб» у Клеванській громаді триває вже кілька місяців.  У  межах проєкту було  створено Раду ВПО та спільно розробляється соціальний паспорт громади. Також до громади надійшла техніка, що покращить роботу  фахівців ради з ВПО.




Проєкт «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб» реалізується Благодійною організацією «Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» за фінансування Агентства ООН у справах біженців (УВКБ ООН).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації