четвер, 9 листопада 2023 р.

Діти ВПО та загиблих героїв з Радивилівської громади долучились до благодійної ініціативи

Благодійний майстер-клас відбувся у Радивилівському ліцеї №2 ім. Стрижака, для кулінарних активностей дітям надали простору залу шкільної їдальні.

Заготовки для випічки заздалегідь приготували представниці від громадської організації, що значно оптимізувало увесь трудоємкий процес. Діти приступили до найбільш цікавої частини роботи – формування, випікання та оздоблення кондитерських виробів. 

З продукцією для проведення майстер-класу допомогла Радивилівська ТМ «Добра хлібина».

Ось так, мовою добра, твориться нове українське сьогодення. І за це юні волонтери висловлюють щиру подяку мережі небайдужих людей – Фундація імені князів-благодійників Острозьких та  Глобального фонду для Фондів Громад, Радивилівській міській раді, відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту.

Смачну випічку, в яку вкладено часточку тепла дитячих сердець, було передано жителям модульного містечка – вимушеним переселенцям, які втратили внаслідок повномасштабної російської агресії рідний дім та все в ньому нажите.  Але тут, на новому місці, вони отримали соціальну підтримку й шанс почати все спочатку.

Тижнем раніше в форматі проєкту «Ділимося хлібом» ГО «Волинський центр розвитку територій» спільно з внутрішньо переміщеними громадянами готували випічку для військових.

У планах громадської організації і надалі продовжувати подібну волонтерську участь в громаді.

За матеріалами Радивилівської громади

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації