четвер, 23 листопада 2023 р.

У місті Березне відбувся інформаційний захід для внутрішньо переміщених осіб

Рада ВПО при Березнівській міській раді розпочала активну роботу з внутрішньо-переміщеними особами, яких нині у громаді налічується 740 осіб з різних регіонів України.

В актовій залі Березнівського лісотехнічного фахового коледжу за ініціативи Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Березнівській міській раді відбувся інформаційний захід, щодо можливостей працевлаштування. 

У зустрічі взяли участь внутрішньо переміщені особи, керівники структурних підрозділів міської ради, Державної служби зайнятості, окремі роботодавці, представники благодійних фондів та громадських організацій.

Під час заходу для внутрішньо переміщених осіб надано відповідну інформацію щодо можливостей працевлаштування, перепрофілювання, адвокаційного та інформаційного супроводу щодо реалізації ряду соціальних програм.

Варто відзначити активну участь соціальних партнерів. Зокрема, благодійних фондів «Рокада» та «Право на захист», громадянської мережі Опора, Української Гельсінської спілки з прав людини та Благодійної організації «Стабілізейшен Суппорт Сервісез».

За результатами зустрічі напрацьовано механізм взаємодії громадського сектору, місцевої влади та бізнесу для м’якої інтеграції внутрішньо переміщених осіб у Березнівську міську територіальну громаду.

Підготовлено за матеріалами Березнівської міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації