середа, 29 листопада 2023 р.

Локальна жіноча організація «Інтонація змін» готова стати майданчиком для розвитку жінок на регіональному рівні


У Смизькій громаді вже понад 4 роки активно працює жіноча громадська організація «Агенція розвитку громад «Інтонація змін» - розповідає у спеціальному інтерв’ю керівниця Вікторія Костюк. 

У жовтні 2023 року організація долучилася до коаліції «Рівненщина 1325», до складу якої увійшли місцеві жіночі організації, представники влади та громадські активісти, щоб сприяти реалізації Резолюції ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на регіональному рівні.
ВІДЕО

Нині, члени організації активно працюють з різними соціальними групами – діти, молодь, жінки, родини і жінки з числа ВПО.  Усі проєкти та ініціативи завжди знаходять підтримку на місцевому рівні, та зацікавленість населення громади. Окремі ініціативи стали настільки успішними, що їх почали втілювати й інші громадські організації у своїх громадах, наприклад Благодійна акція «Клубочок», яка присвячена Всесвітньому Дню передчасно народжених немовлят (17 листопада). Цьогоріч акція, яку колись в області започаткувала «Інтонація змін»  знову відбулася на Рівненщині, теплими петельками поєднала велику кількість небайдужих учасниць. Понад сотня жінок, разом змогли виготовити понад 300 виробів для поспішайків, з них - 200 пледиків, які передали у пологові будинки.  

В громаді регулярно організовують різнопланові заходи для жінок, нещодавно відбулася ресурсна зустріч «Жіноча сила у кожній з нас», активно розвивають інтеграційну платформу «Вчися. Рятуй. Живи».


Публікацію підготовлено в рамках проекту «Посиленння політики рівних можливостей у Рівненській області», який реалізує ГО «Центр підтримки  громадських ініціатив «Чайка» завдяки підтримці Національного демократичного інституту (НДІ) та британського народу через Міністерство закордонних справ, у справах співдружності та розвитку (FCDO)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації