вівторок, 28 листопада 2023 р.

Здолбунівський ЦНАП ділився власним досвідом

Здолбунівська громада 28 листопада зустрічала гостей: у межах Регіонального навчального візиту «Організація роботи Центру надання адміністративних послуг як інструменту розвитку громади» до ТГ завітали представники майже двох десятків ЦНАПів Рівненщини.

Візит відбувся за сприяння Програми розвитку ООН в Україні в межах проєкту «Посилення стійкості громад в регіонах України», що фінансується Урядом Великої Британії. Мета заходу –  обмін досвідом  роботи Центрів надання адміністративних послуг Рівненської області.

Очільниця Здолбунівського ЦНАПу Марина Ройко презентувала роботу Центру надання адміністративних послуг Здолбунівської міської ради та провела для гостей невелику екскурсію.

Привітав учасників заходу і Здолбунівський міський голова Владислав Сухляк, подякувавши партнерам за підтримку.

– Приємно, що у нашому ЦНАПі є що продемонструвати гостям. Команда, що працює під керівництвом Марини Ройко, напрацювала той досвід, яким варто ділитися. Адже яким би сучасним не було оснащення, все ж таки на досягнення успіху передусім впливає людський фактор, – зауважив Владислав Сухляк.

Натомість координаторка проєкту ПРООН «Посилення стійкості громад в регіонах України» у Рівненській області Ольга Кашевська закцентувала на тому, що візит дасть змогу його учасникам перейняти позитивний досвід і втілити його у життя.

– Дякуємо Здолбунівській громаді за відповідальне лідерство! Нині ми відвідуємо ті ЦНАПи, які задають тон. Сподіваємося, що кожен сьогодні для себе винесе нові ідеї та рішення, що дадуть поштовх для подальшого розвитку, – зазначила Ольга Кашевська.

У межах візиту представники ЦНАПів також побувають у Клеванському Центрі надання адміністративних послуг.

За матеріалами Здолбунівської міської ради


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації