вівторок, 14 листопада 2023 р.

Перспективи міжрегіонального співробітництва вивчала Гощанська делегація у Польщі

Делегація Гощанської громади в складі директорів освітніх закладів Олени Примак, Наталії Приходько, Маріанни Хрипи, Катерини Міркевич та депутатки, начальниці відділу комунікації Гощанської селищної ради Ірини Повар повернулися з робочою поїздкою побували в Малопольському воєводстві Республіки Польща. 

Під час візиту в дружню нам Польщу члени делегації відвідали українське консульство в Кракові, зустрілися з генеральним консулом України в Кракові Вячеславом Войнаровським та віцеконсулом ГКУ Іриною Яремчук.

Генеральний консул України в Кракові Вячеслав Войнаровський та віцеконсул Ірина Яремчук зустрілися з численною делегацією українських самоурядовців - представників територіальних громад Харківської області (Пісочинської, Наталинської й Олексіївської територіальних громад) та Гощанської селищної громади Рівненської області, а також освітян згаданих регіонів.


Дана зустріч відбулася за ініціативи ГО «Центр розвитку місцевого самоврядування» у партнерстві з Польсько-Українською господарчою палатою» і є традиційною упродовж останніх восьми років в рамках реалізації програми «Ефективне місцеве самоврядування. Досвід Польщі в Україну».

Під час зустрічі відбувся обмін думками щодо перспектив міжрегіонального співробітництва органів місцевого самоврядування України та Польщі в контексті залучення інвестицій, створення безбарʼєрного простору та відбудови України.

Про актуальний стан співпраці з польськими партнерами розповів заступник голови правління ГО «Польсько-Українська аграрна асоціація» Віктор Нестеренко.

Черговий візит самоурядовців до Польщі має практичне значення у підготовці органів місцевого самоврядування до членства України в ЄС, впровадження європейських стандартів у роботі територіальних громад, забезпечення ефективної комунікації і взаємодії з бізнесом та розвитку місцевої економіки.

Підготовлено за матеріалами Гощанської селищної ради


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації