понеділок, 6 листопада 2023 р.

У Корецькій громаді з’явився «Адмінсервіс «Ветеран»

«Адмінсервіс «Ветеран» стартував в Центрі надання адміністративних послуг Корецької міської ради. Це вже третя громада Рівненщини, яка приєдналась до проєкту. Раніше сервіс запрацював у Рівному та Гощі.

Послуги надаватимуться ветеранам війни, членам їхніх сімей та родинам загиблих воїнів за принципом «єдиного вікна». У ЦНАПі обладнали два робочих місця, де під час одного візиту ветерани та їхні рідні, члени сімей загиблих зможуть вирішити одразу кілька питань.

Проєкт допоможе усунути організаційні перешкоди, які виникають у ветеранів війни у процесі отримання пільг і послуг, що надаються на державному та місцевому рівнях.

Як повідомили в Департаменті цифрової трансформації та суспільних комунікацій Рівненської ОДА, найближчим часом очікується впровадження такого сервісу у Здолбунові, Дубні та Радивилові. Згодом до проєкту приєднаються й інші громади Рівненщини.

За матеріалами Рівненської ОДА


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації