четвер, 17 жовтня 2024 р.

В Острозі з'явиться вільний робочий простір для населення

Острозька громада підписала меморандум про співпрацю з ГО «КримСОС». Також цей меморандум підписали місцеві громадські організації – «Центр суспільних перетворень» та «Єдність. Енергія. Сила».

Радивилівська громада демонструє лідерство у муніципальному співробітництві

Керуючий справами виконавчого комітету Радивилівської міської ради Сергій ГУЩА представляє нашу громаду на семінарі-тренінгу з теми «Міжмуніципальне співробітництво - дієвий інструмент ефективного використання ресурсів громад та удосконалення послуг в умовах воєнного стану». Захід проходить у м. Рівне та об'єднує представників громад із Волинської, Вінницької та Тернопільської областей.

середа, 16 жовтня 2024 р.

Гощанська громада взяла участь у форумі «Європейські дні досліджень та інновацій – 2024»

Команда Гощанської громади  відвідала  форум «Європейські дні досліджень та інновацій – 2024», який став майданчиком для діалогу між бізнесом, владою, науковцями, експертами та менеджерами з комунікацій. 

вівторок, 15 жовтня 2024 р.

На Острожчину вдруге завітали гості з Українсько-Польської фундації "U-Work"

Вперше  друзі  з Українсько-Польської фундації "U-Work" з благодійною допомогою приїжджали в Острозьку громаду у вересні. Тоді комп'ютери, набори для творчості і смаколики отримали школярі Оженинського ліцею імені Тараса Григоровича Шевченка. Також благодійну допомогу надали для КНП "Острозька багатопрофільна лікарня": комп'ютери та медичні засоби.

Проєкт «КолоАрт» за підтримки Українського жіночого фонду покращує ментальне здоров’я жінок

На Рівненщині вже четвертий місяць ГО «Центр ініціатив ВІАДУК» реалізовують проєкт за підтримки Українського жіночого фонду  «КолоАрт». Його мета -  допомогти соціалізуватися та покращити ментальне здоров’я жінок вразливих категорій, а саме тих, хто постраждав від війни. В рамках проєкту організовують найрізноманітніші арттерапевтичні практики, аби дати можливість жінкам відволіктися від щоденних проблем, нав’язливих думок та поспілкуватися в колі тих, хто знаходиться у такій чи подібній ситуації.

понеділок, 14 жовтня 2024 р.

Смизька громада підписала угоду з німецькими партнерами

Днями у Смизьку громаду завітав Ronny Ronchik Böhme, керівник німецької неурядової організації Ostsachsen wechselt e.V.. Метою візиту стали перемовини щодо реалізації спільного пілотного проєкту «Автономний сталий дошкільний заклад у Смизі: разом будуємо – разом навчаємося – разом діємо».

неділя, 13 жовтня 2024 р.

У Рівному відбулися тренінги для фахівців, які працюють з молоддю у різних сферах


Завершився цикл тренінгів у Рівному для молодіжних працівників на тему «Використання інтерактивних інструментів для проведення превентивних інформаційних кампаній для молоді». 
Навчання відбулися в рамках проєкту «Ефективне реагування на випадки гендерно зумовленого насильства та СНПК, підсилення системи допомоги постраждалим у Рівненській області», який реалізовує ГО «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка»
Тренерка, експертка з молодіжної роботи Оксана Вільчинська наголошує, що у роботі з молоддю потрібно використовувати різні методи роботи, щоб молодь включалася у розуміння проблеми та виявляла бажання їх вирішувати. 
ВІДЕО

субота, 12 жовтня 2024 р.

Ефективне відновлення через спільні дії

Більше чотирьохсот учасників – представники сільських, селищних, міських рад, військових адміністрацій, Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, Міністерства фінансів України, Міністерства економіки України, Міністерства закордонних справ України, Верховної Ради України – 04 жовтня 2024 року взяли участь в роботі онлайн-платформи «Спільні можливості та дії для ефективного відновлення громад», організованої Асоціацією міст України.

пʼятниця, 11 жовтня 2024 р.

Секретарі місцевих рад Рівненщини вивчали досвід роботи Березнівської міської громади


Відбулося виїзне засідання для секретарів рад в Березнівську міську громаду, яке організувало  Рівненське регіональне відділення Асоціації міст України. Учасників заходу привітали голова громади Руслан Пилипчук та виконавча директорка Рівненського РВ Асоціації міст України Тетяна Грещук. 

четвер, 10 жовтня 2024 р.

У Рівному презентували проєкти в рамках програми «Її сила...» які підтримав Український Жіночий Фонд - відео

Відбулося засідання Коаліції «Рівненщина 1325», Робоча група по виконанню Гендерного плану дій Рівненської області, розробленого згідно з аналізом гендерного профілю 2024 року і його рекомендаціями в рамках проєкту «Її сила: підтримка жінок України в часи війни та відновлення». 
ВІДЕО

вівторок, 8 жовтня 2024 р.

Березнівську громаду з моніторинговим візитом відвідало німецьке товариство Червоного Хреста


У межах моніторингового візиту німецького Червоного Хреста до Березнівської районної організації Товариства Червоного Хреста України відбулася урочиста передача спортивного обладнання «Вуличний спортивний майданчик для занять фізкультурою та спортом» комунальному закладу Березнівській ліцей-інтернат спортивного профілю Березнівської міської ради. 

пʼятниця, 4 жовтня 2024 р.

На даху будівлі хірургічного корпусу Березнівської центральної міської лікарні встановили сонячні панелі

З метою забезпечення безперебійного електропостачання будівлі хірургічного корпусу Березнівської міської центральної лікарні за підтримки Благодійної організації "Благодійний фонд "Комітет медичної допомоги в Закарпатті" на даху цієї будівлі встановлено сонячні панелі.

четвер, 3 жовтня 2024 р.

У Корці обговорили соціальний захист та підтримку ВПО

На черговому засіданні Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Корецькій міській раді (Рада ВПО) обговорили важливі питання, пов'язані з підтримкою та соціальним захистом ВПО. У засіданні взяли участь представниці благодійної організації «Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез», регіональні координаторки Ольга Мельник та Ольга Стасюк, які активно долучилися до обговорень.

середа, 2 жовтня 2024 р.

Ветеранська політика – ключовий пріоритет для Березнівської громади

Спільними зусиллями Березнівської міської ради, ініціативної групи "Об'єднання учасників АТО та ООС Березнівщини" та Березнівської районної організації Товариства Червоного Хреста України, за підтримки МБФ «Альянс громадського здоров'я», було встановлено вуличний спортивний майданчик на стадіоні "Колос". 

Головна

В Острозі з'явиться вільний робочий простір для населення

Острозька громада підписала меморандум про співпрацю з ГО «КримСОС». Також цей меморандум підписали місцеві громадські організації – «Центр ...

Популярні публікації