четвер, 17 жовтня 2024 р.

В Острозі з'явиться вільний робочий простір для населення

Острозька громада підписала меморандум про співпрацю з ГО «КримСОС». Також цей меморандум підписали місцеві громадські організації – «Центр суспільних перетворень» та «Єдність. Енергія. Сила».

Скоро на території Острожчини запрацює вільний робочий простір. В якому всі бажаючі зможуть збиратися, навчатися, проводити майстер-класи, благодійні заходи, тренінги, семінари, обмінюватися досвідом та багато іншого.

Окрім цього, на зустрічі обговорили важливість підтримки внутрішньо переміщених осіб, надання консультацій з самозабезпечення, сприяння та допомоги у працевлаштуванні, навчанні, перекваліфікації, започаткуванні власної справи та розвитку підприємницької діяльності.

Ця співпраця є дуже важливою для Острозької громади, адже вона дасть змогу - зробити доступне та організоване місце зустрічей для всіх мешканців.

Дякую ГО «КримСОС» за те, що вибрали Острозьку міську територіальну громаду та допомагаєте її покращити. Плідної нам співпраці.

Підготовлено за матеріалами Острозької громади


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

В Острозі з'явиться вільний робочий простір для населення

Острозька громада підписала меморандум про співпрацю з ГО «КримСОС». Також цей меморандум підписали місцеві громадські організації – «Центр ...

Популярні публікації