четвер, 3 жовтня 2024 р.

У Корці обговорили соціальний захист та підтримку ВПО

На черговому засіданні Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Корецькій міській раді (Рада ВПО) обговорили важливі питання, пов'язані з підтримкою та соціальним захистом ВПО. У засіданні взяли участь представниці благодійної організації «Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез», регіональні координаторки Ольга Мельник та Ольга Стасюк, які активно долучилися до обговорень.

Ольга Мельник представила звіт, у якому відображені результати моніторингу програм соціального захисту, зокрема щодо підтримки внутрішньо переміщених осіб у Корецькій міській територіальній громаді. Це дослідження дає чітке уявлення про ефективність програм допомоги та висвітлює важливі аспекти їх подальшого розвитку.

Окрім обговорення, було проведено тренінг на тему: «Правові аспекти забезпечення житлових прав внутрішньо переміщених осіб». Учасників ознайомили з основами законодавства, що стосуються соціального житла для ВПО, його формування та ведення квартирного обліку. 

Підготовлено за матеріалами Корецької громади


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

В Острозі з'явиться вільний робочий простір для населення

Острозька громада підписала меморандум про співпрацю з ГО «КримСОС». Також цей меморандум підписали місцеві громадські організації – «Центр ...

Популярні публікації