четвер, 17 жовтня 2024 р.

Радивилівська громада демонструє лідерство у муніципальному співробітництві

Керуючий справами виконавчого комітету Радивилівської міської ради Сергій ГУЩА представляє нашу громаду на семінарі-тренінгу з теми «Міжмуніципальне співробітництво - дієвий інструмент ефективного використання ресурсів громад та удосконалення послуг в умовах воєнного стану». Захід проходить у м. Рівне та об'єднує представників громад із Волинської, Вінницької та Тернопільської областей.

Організаторами семінару виступає Програма ООН з розвитку  в рамках проєкту «Посилене партнерство для сталого відновлення», фінансованого урядом Швеції. 

Національні та регіональні експерти разом із представниками громад обговорюють шляхи покращення якості публічних послуг та раціональне використання фінансових ресурсів у громадах, зокрема в умовах воєнного стану.

У своєму виступі Сергій Гуща поділився досягненнями Радивилівської громади у сфері міжмуніципального співробітництва, зокрема в галузях освіти, охорони здоров'я, водопостачання, комунальних послуг та роботи архівного фонду.

Радивилівська громада є лідером на Рівненщині за кількістю міжмуніципальних договорів — на її рахунку вже 13 успішних угод з сусідніми громадами, і планується укласти ще 2 в найближчий час.

Семінар надав можливість поділитися напрацюваннями, обмінятися досвідом та шукати нові шляхи взаємодії для подальшого розвитку громад.

Радивилівська громада посилює міжмуніципальну співпрацю задля спільного добробуту місцевих жителів.

Підготовлено за матеріалами Радивилівської громади

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

В Острозі з'явиться вільний робочий простір для населення

Острозька громада підписала меморандум про співпрацю з ГО «КримСОС». Також цей меморандум підписали місцеві громадські організації – «Центр ...

Популярні публікації