вівторок, 15 жовтня 2024 р.

На Острожчину вдруге завітали гості з Українсько-Польської фундації "U-Work"

Вперше  друзі  з Українсько-Польської фундації "U-Work" з благодійною допомогою приїжджали в Острозьку громаду у вересні. Тоді комп'ютери, набори для творчості і смаколики отримали школярі Оженинського ліцею імені Тараса Григоровича Шевченка. Також благодійну допомогу надали для КНП "Острозька багатопрофільна лікарня": комп'ютери та медичні засоби.

А вже через місяць, представники фундації завітали в Острозьку громаду вдруге. Разом з поляками до нас приїхали американці та японка. На цей раз комп'ютери для навчання отримали учні Грем'яцького, Межиріцького та Вельбівненського ліцеїв.

Для гостей в навчальних закладах провели невеликі екскурсії. Показали, як працюють школи під час війни і як школярі допомагають українським захисникам.

Ми щиро вдячні Fundacja Współpracy Polsko Ukraińskiej "U-Work" за підтримку та допомогу, яка є дуже необхідною у такий важкий для нас час.

Підготовлено за матеріалами Острозької міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

В Острозі з'явиться вільний робочий простір для населення

Острозька громада підписала меморандум про співпрацю з ГО «КримСОС». Також цей меморандум підписали місцеві громадські організації – «Центр ...

Популярні публікації