середа, 16 жовтня 2024 р.

Гощанська громада взяла участь у форумі «Європейські дні досліджень та інновацій – 2024»

Команда Гощанської громади  відвідала  форум «Європейські дні досліджень та інновацій – 2024», який став майданчиком для діалогу між бізнесом, владою, науковцями, експертами та менеджерами з комунікацій. 

Ця подія дала можливість започаткувати нові партнерства та обговорити перспективи співпраці між різними секторами – зазначив голова громади Микола Панчук. 

Панельні дискусії були цікавими та змістовними, охоплюючи важливі теми:

Альтернативна енергетика та її вплив на розвиток економік.

Реінтеграція ВПО, релокація підприємств та шляхи економічного відновлення — надзвичайно актуальні для України.

Інновації у традиційних ремеслах, які можуть суттєво змінити наш підхід до виробництва.

Важливою складовою форуму було обговорення регіональних інновацій, залучення інвестицій та створення міцної інноваційної екосистеми, що є критично важливим для України в умовах війни.

Прикладом ефективної реалізації таких ініціатив став проєкт «Нова економіка Івано-Франківська», який демонструє, як залучати інвестиції та підтримувати економічне зростання.

«Водночас - міцним фундаментом наших міжнародних зв’язків є партнерство з United 4 Ukraine - Cities 4 Cities, яке відкриває нові можливості для співпраці.  Дякую проєкту «Нова економіка Івано-Франківська (NEF)» та ініціативі ЄС і ПРООН «Мери за економічне зростання» за запрошення та підтримку» - наголосив Микола Панчук.

Разом до інноваційного майбутнього!

Підготовлено за матеріалами Гощанської селищної ради.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

В Острозі з'явиться вільний робочий простір для населення

Острозька громада підписала меморандум про співпрацю з ГО «КримСОС». Також цей меморандум підписали місцеві громадські організації – «Центр ...

Популярні публікації