вівторок, 8 жовтня 2024 р.

Березнівську громаду з моніторинговим візитом відвідало німецьке товариство Червоного Хреста


У межах моніторингового візиту німецького Червоного Хреста до Березнівської районної організації Товариства Червоного Хреста України відбулася урочиста передача спортивного обладнання «Вуличний спортивний майданчик для занять фізкультурою та спортом» комунальному закладу Березнівській ліцей-інтернат спортивного профілю Березнівської міської ради. 

Під час візиту представники делегації завітали до Березнівської міської ради, де обговорили важливі аспекти соціальної політики громади і підтвердили свої наміри щодо подальшої співпраці у цьому напрямку.  Зі слів делегатки Німецького Червоного Хреста Моніки Луз Карденас Кокачін одним із пріоритетів діяльності організації на 2025 рік в Україні є підтримка ветеранів та їхніх родин. Голова міської ради Руслан Пилипчук подякував представникам Червоного Хреста за їх активну позицію і допомогу. 
Для довідки:   
Спільними зусиллями Березнівської міської ради, ініціативної групи "Об'єднання учасників АТО та ООС Березнівщини" та Березнівської районної організації Товариства Червоного Хреста України, за підтримки МБФ «Альянс громадського здоров'я» було встановлено вуличний спортивний майданчик на стадіоні "Колос". Урочисте відкриття майданчика планується 18 жовтня під час міні-турніру з воркауту серед ветеранів АТО/ООС. Це не просто спортивний захід, а важлива подія для соціальної інтеграції та фізичної реабілітації ветеранів. 
Підтримуючи наших ветеранів, ми підсилюємо моральний дух тих, хто бореться за нашу перемогу! 
Підготовлено за матеріалами Березнівської міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

В Острозі з'явиться вільний робочий простір для населення

Острозька громада підписала меморандум про співпрацю з ГО «КримСОС». Також цей меморандум підписали місцеві громадські організації – «Центр ...

Популярні публікації