понеділок, 1 березня 2021 р.

Договір про міжмуніципальне співробітництво в сфері освіти підписали 4 територіальні громади Дубенщини

До співпраці із Привільненською громадою задля підвищення рівня надання освітніх послуг погодились Бокіймівська, Варковицька та Семидубська територіальні громади. Урочисте підписання Угоди про співпрацю відбулося 26 лютого у залі засідань Привільненської сільської ради. Віднині педагогічним працівникам закладів та установ освіти вищеперелічених сільських рад надаватимуться освітні послуги комунальною установою «Привільненський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Привільненської сільської ради Дубенського району Рівненської області. 



Підисання Угоди є стартом співпраці, до котрої у будь який момент можуть доєднатися інші громади, що отримали запрошення.

Голова Варковицької громади Юрій Парфенюк зауважив – «Це хороша практика та співпраця, адже для нашої громади так буде простіше, та й фінансово легше. Не потрібно утримувати цілий штат працівників, тому нам це піде лише на користь.»



Партнери сподіваються, що розпочата співпраця стане локомотивом розвитку освіти територіальних громад-партнерів співробітництва та сприятиме її розширенню в інших напрямках роботи.


Повідомляє Рівненське РВ АМУ в рамках Проєкту ПУЛЬС (USAID)

За матеріалами Привільненської громади


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Тараканівська громада підписала Меморандум про співпрацю з ГО Агенція розвитку громад «Інтонація змін» - відео

У Тараканівському центрі культури та дозвілля с.Рачин сьогодні відбулася важлива зустріч, в результаті якої було підписано Меморандум про сп...

Популярні публікації