пʼятницю, 5 березня 2021 р.

У Гощі відбулись навчання про державні закупівлі у системі «ProZorro»

У Гощі за ініціативи селищного голови Миколи Панчука відбувся семінар для відповідальних осіб органів місцевого самоврядування, установ, організацій селища за державні закупівлі у системі «ProZorro». Учасниками стали працівники комунальних установ, навчальних, медичних та соціальних закладів.

Провели навчання представники Громадської ініціативи «За чесний тендер» Святослав Клічук та Мирослава Примак.


Зокрема, тренери надали методичні рекомендації щодо всіх етапів проведення процедури закупівель, починаючи з реєстрації на електронному майданчику, вимог до предмета закупівлі та їх документального підтвердження у складі тендерної пропозиції та оприлюдненням всієї інформації з використанням авторизованого електронного майданчика.


Під час обговорення було порушено питання закупівлі електроенергії та інших комунальних послуг в 2021 році, а також ризики відкритих торгів.

По закінченню навчання учасники мали можливість отримати роз’яснення законодавства з питань державних закупівель, зокрема через систему «ProZorro», отримати відповіді на питання, які виникають в ході проведення тендерних процедур.

Повідомляє Рівненське РВ АМУ в рамках Проєкту ПУЛЬС
За матеріалами Гощанської громади


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Тараканівська громада підписала Меморандум про співпрацю з ГО Агенція розвитку громад «Інтонація змін» - відео

У Тараканівському центрі культури та дозвілля с.Рачин сьогодні відбулася важлива зустріч, в результаті якої було підписано Меморандум про сп...

Популярні публікації