четвер, 4 березня 2021 р.

В Привільненській громаді проведено зустрічі із підприємцями та аграріями

2-3 березня проведено зустрічі із приватними підприємцями та аграріями, що здійснюють свою діяльність на території Привільненської громади. Керівник громади Юрій Момотюк звернув увагу присутніх на тому, що розвиток громади неможливий без наповнення місцевого бюджету. Закликав легалізуватися тих, хто цього ще не зробив та прозоро сплачувати податки до місцевої казни. 


Працівники виконавчого апарату громади проінформували присутніх про наявність земель сільськогосподарського призначення на території громади (в розрізі орендарів, кількості орендованих земель, відсотку рентної плати тощо). Наголосити на необхідності проведення агрохімічного обстеження земель сільськогосподарського призначення користувачами земельних ділянок. Начальник Дубенської податкової інспекції Світлана Цимбалюк коротко окреслила можливість працювати в різних системах оподаткування та наголосила на декларуванні доходів, сплаті податків.


Поліцейський офіцер громади наголосив на відповідальності, що настає в результаті спалювання сухої трави та соломи; пересування техніки спеціального призначення в нічну пору доби та дотриманні правил благоустрою території громади.


Повідомляє Рівненське РВ АМУ в рамках Проєкту ПУЛЬС

За матеріалами Привільненської громади

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Тараканівська громада підписала Меморандум про співпрацю з ГО Агенція розвитку громад «Інтонація змін» - відео

У Тараканівському центрі культури та дозвілля с.Рачин сьогодні відбулася важлива зустріч, в результаті якої було підписано Меморандум про сп...

Популярні публікації