вівторок, 16 березня 2021 р.

Дуальне навчання за професією «Діловод» на замовлення Гощанської селищної ради вже розпочато

Наше життя постійно рухається вперед, щось змінюємо ми, а щось змінює нас. Працюючи, потрібно вчитись нових форм, технік та методик. Так працює Гощанська філія Рівненського обласного центру зайнятості, допомагаючи роботодавцям у забезпеченні конкурентоспроможними працівниками. 

Однією із сучасних форм професійної підготовки працівників є дуальне навчання на замовлення роботодавців. Зокрема, нещодавно на замовлення Гощанської селищної ради згідно укладеного договору розпочала навчання за дуальною формою група з 14 безробітних за професією «Діловод». Слухачі навчатимуться у Рівненському центрі профтехосвіти державної служби зайнятості, тобто теоретичну підготовку проходитимуть із викладачами, а виробниче навчання і виробничу практику – на базі роботодавця.

Після закінчення навчання, яке триватиме 4,5 місяці, безробітні будуть працевлаштовані на посади діловодів у Гощанську селищну раду і надаватимуть послуги громадянам у населених пунктах, що тепер територіально входять до Гощанської територіальної громади. 

Від такого навчання у виграші і безробітні, і роботодавець, адже тісна комунікація під час професійного навчання, здобуті практичні навички на потенційних робочих місцях є гарантією офіційних трудових відносин та ефективної роботи у новій команді.

Повідомляє Рівненське РВ АМУ в рамках Проєкту ПУЛЬС ( USAID)

За матеріалами  Гощанська районна філія Рівненського ОЦЗ 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Тараканівська громада підписала Меморандум про співпрацю з ГО Агенція розвитку громад «Інтонація змін» - відео

У Тараканівському центрі культури та дозвілля с.Рачин сьогодні відбулася важлива зустріч, в результаті якої було підписано Меморандум про сп...

Популярні публікації