пʼятниця, 9 червня 2023 р.

Голови громад готові до зустрічі з Президентом України щодо законопроєкту 5655

Правління Асоціації міст України звернулось до Президента України Володимира Зеленського в зв’язку з його словами про проєкт Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери містобудівної діяльності», реєстр. No 5655 від 11.06.2021, на прес-конференції 06.06.23.

Асоціація міст України об'єднує інтереси 608 сіл, селищ та 401 міста, від імені яких звернулась у грудні 2022 року до Президента України із спільною позицією громад щодо законопроєкту 5655: його необхідно ветувати.

Голови громад вітають відсутність підпису Президента України на законопроєкті 5655 як його позицію на боці місцевого самоврядування й готові при зустрічі навести аргументи про його небезпеку для децентралізації, процесу відновлення українських громад і безпеки громадян.

Нагадаємо, ще у грудні Асоціація міст України звернулася до Президента України Володимира Зеленського про застосування ним права вето щодо прийнятого Верховною Радою України проєкту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери містобудівної діяльності» №5655 від 11.06.2021. Петиція про застосування вето щодо 5655 на офіційному сайті Президента України отримала 42090 голосів лише за кілька днів.

 Прес служба АМУ


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації