середа, 7 червня 2023 р.

Тристоронній меморандум: Сарни, Новий Двір-Гданський та Геннеф

Минулого тижня Сарненський міський голова Руслан Серпенінов підписав тристоронній Меморандум про співпрацю з мером Гміни Новий Двір-Гданський Яцеком Міхальським та мером німецького міста Геннеф Маріо Дамом.

Меморандум про партнерство, дружбу і повагу має закріпити та зміцнити співпрацю з містами-партнерами. Мережа міст-побратимів об’єднує та охоплює багато країн, які є гарантом мирного майбутнього та основою спільних зусиль для протидії численним викликам сьогодення.

За час війни, німецький Геннеф став європейським братом для нашого міста, пліч-о-пліч з Новим Двором-Гданським, який понад 10 років є нашим партнером. Спільно вони організували збір гуманітарних вантажів вартістю понад 100 тисяч євро, масою більше 15 тон. Збір, логістику та доставку організували з допомогою фундації «HELP Sarny.UA» яку створили сарненчани Дмитро Якимець  та Олександр Серпенінов.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації