четвер, 29 червня 2023 р.

В селі Оженино покращують умови в дитячій секції з дзюдо

У селі Оженин, що в Острозькій ОТГ, ось уже чотири роки діє дитяча секція з дзюдо. Тренуватися сюди приходять місцеві дітлахи, діти ВПО, діти з малозабезпечених і багатодітних родин, діти військовослужбовців. 

Зініційована секція була батьками за підтримки місцевої влади та благодійників - спільними зусиллями у приміщенні був зроблений косметичний ремонт, частково модернізоване опалення та частково закуплене спортивне обладнання та інвентар. Секцію було включено до Острозької ДЮСШ. Усі ці роки  спортивними заняттями опікуються батьки, але їхніх фінансових можливостей не вистачає, аби забезпечити належний рівень її функціонування.

Тому, конкурс мінігрантів проекту "Інтегрована гуманітарна відповідь в умовах війни та післявоєнного відновлення", який реалізується на території Рівненської та Волинської областей РОБФ «Наше Майбутнє» став гарною нагодою спробувати поборотися за можливість забезпечити тренування дітей у належних умовах. Відтак ініціативна група села подала свою заявку, яка стала однією з переможних.

Наразі йде активний процес реалізації проекту й до слова діти вже активно випробовують новеньке татамі та тренувальні манекени.

Мета проекту - підтримка спільнот,  спрямована на забезпечення нагальних гуманітарних, соціальних та медичних потреб й гідного життя у кризових умовах.

В Україні проєкт «Інтегрована гуманітарна відповідь в умовах війни та післявоєнного відновлення» реалізується МБФ «Альянс громадського здоров’я» за фінансової підтримки Disasters Emergency Committee (Комітет з надзвичайних ситуацій, Великобританія) та за технічної підтримки Благодійної організації Christian Aid.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації