пʼятниця, 9 червня 2023 р.

Досвід роботи Чехії та Словаччини переймала Привільненська громада з Рівненщини

Привільненська громада в числі 5 громад західної України, що мали можливість перейняти досвід роботи Словаччини та Чехії.

В ході реалізації проекту «МегаГромади» громади Рівненської, Волинської, Тернопільської, Івано-Франківської та Закарпатської областей взяли участь у навчальній поїздці до Чехії та Словаччини. Метою навчальної поїздки було вивчення успішних практик державно-приватного партнерства, співпраці з недержавними організаціями, прикладів відновлення об’єктів культурної спадщини, ревіталізації історичних будівель у селі,розвитку туризму, що сприяє економічному розвитку територій. 

В ході навчального візиту представники Привільненської, Ясінянської, Косівської, Горохівської та Бережанської територіальних громад ознайомилися із успішними прикладами співпраці бізнесу та громади, що сприяє створенню спільної стратегії розвитку, підготовці та реалізації проектів. Обговорили можливості співпраці чеських організацій з українськими громадами та провели робочу зустріч із представниками Південно-Моравського крайового уряду



Дякуємо команді CIVITTA, Berman Group та EasyBusinesss за можливість участі Привільненської громади в проєкті «МегаГромади», що реалізується за підтримки Програми USAID з аграрного і сільського розвитку - АГРО.

Підготовлено за матеріалами Привільненської громади

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації