четвер, 1 вересня 2022 р.

Громади Рівненщини продовжують допомагати ЗСУ та постраждалим містам

Жителі Боремельської громади придбали четверту машину для ЗСУ. До доброї справи долучилися місцеві підприємці, працівники апарату сільської ради та місцеві майстри.

«Цей автомобіль став гарним подарунком нашим хлопцям до Дня Незалежності. Тільки в єдності наша сила! Всім дякую та закликаю долучитися до збору коштів на нове авто для наших захисників», - зазначив сільський голова Віктор Корінь.

Сарненська громада - відправили вантаж гуманітарної допомоги до Ірпеня для потреб населення, яке постраждало внаслідок війни з росією.

Відтак, направили продукти харчування, медикаменти, ковдри, пледи, постільну білизну та предмети гігієни для дітей і жінок.

Зібрали допомогу зусиллями мешканців Сарненської громади, використали доставки з Польщі. Також до комплектації вантажу долучився волонтерський центр благодійного фонду «Глорія».

На черзі наступні партії допомоги для наших в біді, в гарячих точках обстрілів, у війні, адже стараємось допомогти їм вистояти та перемогти ворога.

Дякуємо кожному, хто допомагає!

У Рокитнівській громаді відбувся благодійний турнір з міні-футболу на підтримку Збройних Сил України.

Під час заходу було зібрано 5740 гривень. Дякуємо учасникам та причетним за гру та благодійні внески. Усі кошти будуть передані для наших ЗСУ.

Повідомляє Рівненське РВ АМУ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації