пʼятниця, 9 вересня 2022 р.

У Привільненській громаді стартує навчальна програма з кругового дизайну

В навчальних закладах громади стартує реалізація проєкту «CLEAN». Навчальна програма з кругового дизайну створено за підтримки Українсько-данського молодіжного дому і має на меті поширення ідей кругової економіки, сталого розвитку, креативності, підприємництва. 

Спільно із фахівцями організації «Інститут креативного міста» педагоги та підлітки Привільненської громади працюватимуть над головним завданням проєкту - розвитком стійкості, в тому числі психологічної, через творчу прикладну діяльність, також створення осередку творчого спілкування у форматі мейкерспейсу:

1) Reuse. Основи кругового предметного дизайну та цифрового виробництва. Генерування дизайн ідей. Створення цифрової моделі. 

2) Recovery. Біомімікрія. Дизайн, натхненний природою. Вабі сабі. Пошук та адаптація рішень в природі для потреб людини. Патерни в природі. Створення шаблону, трафарету або форми для подальшого відтворення на сумці.

3) Repurpose. Біопластик. Робота з природними відходами або залишками. Їх перетворення на форми та речі. Створення біопластикової пластини із рослинами, рослинний папір.

4) Refurbish. Створення геокупольної конструкції.

Підготовлено за матеріалами Привільненської громади

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації