середа, 21 вересня 2022 р.

Овочі з Бугрина постачають у супермаркети та для ЗСУ

Овочі з підприємства у Бугринській громаді постачають у супермаркети, на ринки та для ЗСУ. Через війну попит на культури борщового набору чималий. Майже все постачання з Півдня України зупинено.

Підприємство створене чотири роки тому. Нині має в обробітку майже 300 гектарів землі. Дві третини площ знаходяться під овочами продовольчої групи – капустою, морквою, цибулею та столовим буряком. Для зберігання продукції є чотири сховища-холодильні камери. Потужність кожної - від 2 тисяч тонн. На підприємстві налагоджена сучасна сортувально-пакувальна лінія.

Серед споживачів товариства – усі великі супермаркети мережі «Метро», «Велмарт», «Сільпо», а також ринки. Окрім того, через підрядників продукція йде на Міноборони. Проблем у покупцях немає, розповів  засновник товариства Олег Кравчук.

Із діяльністю ТОВ «Калина-Бугрин» ознайомилися заступник голови ОДА Ігор Тимошенко та директорка департаменту АПК Надія Переходько.

«В умовах війни продовольчий напрям дуже актуальний. Тому через війну на Рівненщині збільшили обсяги вирощування овочів борщового набору. Також ТОВ «Калина-Бугрин» - це представник соціально відповідального бізнесу, який сплачує податки, піднімає економіку регіону, допомагає волонтерам, переселенцям та військовим. Тобто робить свій внесок у перемогу», - зазначив Ігор Тимошенко.

За матеріалами Рівненської ОВА


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації