вівторок, 27 вересня 2022 р.

Асоціація міст України оголошує конкурс кращих історій незламності та співдії в громадах під час війни

Асоціація міст України запрошує органи місцевого самоврядування взяти участь у  конкурсі кращих історій незламності та співдії в громадах під час війни. Це можливість продемонструвати в Україні та в усьому світі незламність українського духу не тільки в Збройних Силах України, але й в громадах, де посадовці спільно з мешканцями допомагають один одному наближати нашу Перемогу. 

Цей конкурс про життєві історії забезпечення громадян найнеобхіднішими послугами за найскладніших умов, про відкритість та співдію в громадах, про участь мешканців у захисті, врядуванні та відновленні.

Виконавча директорка Рівненського РВ АМУ Тетяна Грещук розповіла - 
"Мета даного конкурсу – відзначити надихаючі історії та успішні приклади згуртованості і тісної співпраці між громадянами та органами місцевого самоврядування, які стануть взірцем для інших і підтвердять, що навіть під час воєнного стану муніципалітети працюють для своїх жителів та разом з ними.  Ми знаємо які наші громади Рівненської області активні, як вони генерують різні цікаві ідеї що наближають нашу спільну перемогу. Тож ми закликаємо усі громади долучитися до конкурсу та подати свої успішні кейси."

Практики та історії успіхів приймаються за такими напрямками:

Залучення молоді (інноваційні підходи до співпраці органу місцевого самоврядування з представниками молоді, які допомагали громаді під час воєнного стану і були засновані на принципах відкритого врядування)

Електронне врядування (практики та історії, де та як саме електронні інструменти використовувались для залучення громади, забезпечення доступу до інформації чи іншим шляхом допомагали під час воєнного стану)

Згуртованість (об’єднання зусиль з бізнесом та громадськістю у вирішенні викликів воєнного стану у наданні основних послуг населенню, а також у сфері освіти, охорони здоров’я та зайнятості)

Заявку можна заповнити до 02.10.2022 року за посиланням  Ознайомитися з правилами участі.

У разі виникнення питань звертайтеся за електронною адресою: i.sklyar@auc.org.ua або за номером телефону +380937721753 Інна Скляр.

Зверніть увагу!

Заявка має бути подана органом місцевого самоврядування

Ініціатива/практика/проєкт має бути реалізована після 24.02.2022 по теперішній час

Мова заповнення заявки – українська

Обов’язково до заявки додається фото або презентація практики/історія успіху


Конкурс організовано в рамках Меморандуму про співпрацю, укладеного Асоціацією міст України та Конгресом місцевих та регіональних влад Ради Європи, за яким відкрите врядування визначено одним з пріоритетних напрямків співпраці. Конкурс проводиться у відповідності до грантової угоди (8778/2022/5 від 29 червня 2022 р.), підписаної АМУ та Радою Європи, метою якої є підтримка та відбудова інституційних спроможностей органів місцевого самоврядування України в період війни та відновлення стійкості на місцевому рівні.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації