вівторок, 20 вересня 2022 р.

Психоемоційні студії краси та здоров’я для жінок – розпочали роботу у громадах Рівненщини

У Сарненській та Острозькій громаді розпочалася нова фаза реалізації проєкту   «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України», який на Рівненщині реалізує команда ГО «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка» за фінансової підтримки Уряду Великої Британії. 


Учасниці проєкту відвідали психоемоційну студію краси та здоров’я для жінок. 

У Сарнах відбулося заняття з фітнесу для усіх охочих жінок. Фітнес-тренерка Тетяна Кіреєва підготувала легкі вправи для жінок, проаналізувала стан жінок, створила приємну атмосферу та враження, надала хороший позитивний заряд енергії. Усі присутні - почувалися комфортно незалежно від різниці біологічного та фізичного віку. Свої знання фітнес-тренерка спрямувала на можливості жінок, та надала хороший поштовх для того щоб більше часу жінки приділяли для себе «прекрасних» та цінували свій тілесний ресурс. Надалі учасниці зможуть відвідати студію краси, яка вже розпочала свою роботу в Острозькій громаді.

Косметологиня Ольга Теслюк вперше зустрілася з учасницями проекту в Острозькій громаді. Вона підготувала неймовірні хвилини релаксу та ніжності, надала поради – щодо догляду за шкірою, зробила релаксуючий масаж та косметичні маски для обличчя. Жінки, які відвідали сеанс б’юті терапії отримали теплу енергетику та відчули таїнство жіночності та ніжності – розповідають відвідувачки. Надалі учасниць проєкту в Острозькій громаді запрошують відвідати заняття з фітнесу.

Такі ж студії днями розпочнуть свою роботу в Гощанській та Шпанівській громаді, про що ми повідомимо згодом. Усі заходи та майстер-класи для учасниць проєкту відбуваються на безоплатній основі. 



Захід відбувся у межах проєкту «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України», що фінансується завдяки допомозі Великої Британії від Уряду Великої Британії та впроваджується організацією Пакт і ГО «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка». 



Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації