четвер, 8 вересня 2022 р.

Молодь Гощанської громади запрошують на волонтерський табір

У Гощі відбудеться волонтерський табір Будуємо Україну Разом (БУР) в рамках програми “Мріємо та діємо” в період з 11 по 17 вересня. Волонтери із усієї України разом із місцевими волонтерами планують створити дерев’яну альтанку поблизу молодіжного центру, який працює на базі Гощанського центру позашкільної освіти. 

Окрім будівництва передбачається ще й культурна та освітня програма: екскурсії для волонетрів, творчі вечори, перегляд фільму, майстер-класи, спілкування тощо.

Запрошуємо усіх охочих долучатися. 

Участь можлива лише за попередньої реєстрації за цим посиланням https://cutt.ly/aCkl3Z8

Довідково:

БУР табір — це волонтерський будівничий табір в невеликих містах чи селах України, який залучає молодь до волонтерства. 

Участь волонтерів можлива з 14 років (до 18 потрібно згоду батьків). Організатори забезпечують харчування для зареєстрованих учасників. Табори будуть проходити згідно з профілактичними та карантинних рекомендацій МОЗ. 

Будуємо Україну Разом — волонтерський рух української молоді. З 2014 БУР бере відповідальність за зміни в країні. Мандрує між громадами, підсилює місцеву молодь, допомагає створювати молодіжні простори та відновлювати будинки для потребуючих сімей. 

Тому БУР – про будівництво, але не лише будинків, а чогось набагато більшого. 

Волонтерські табори БУР організовані за підтримки програми "Мріємо та діємо", яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з “Будуємо Україну Разом” (БУР), Центром "Розвиток корпоративної соціальної відповідальності" (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network. 

“Мріємо та діємо” – 5-річна програма, спрямована на розвиток та підтримку молоді в Україні, створення сприятливого середовища, в якому молодь матиме можливість реалізувати свої мрії, ідеї та бачення розвитку країни.

Повідомляє Гощанська селищна рада

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації