пʼятниця, 23 вересня 2022 р.

Управлінці з Рівненщини, Волині та Львівщини пройшли навчання з антикризового управління у Католицькому університеті імені Яна Павла ІІ

Національний університет водного господарства та природокористування спільно з Католицьким університетом імені Яна Павла ІІ (м. Люблін, Республіка Польща) реалізує міжнародний проект «Розширення можливостей для розвитку у галузі антикризового управління в прикордонних регіонах» у рамках програми Польської допомоги в цілях розвитку 2021, оголошеної Міністерством закордонних справ Республіки Польща. 


Участь у навчанні взяли голови громад Рівненської області, науковці, державні службовці та представники правоохоронних органів Рівненщини, Волині та Львівщини.  У межах виконання проекту відбулося сертифіковане навчання спеціалістів критичної інфраструктури з розвитку міжособистісних та соціальних компетентностей.

Упродовж тижня учасники пройшли ряд інтенсивних та практичних тренінгів:

Індивідуальні тренінги з біологічного зворотнього зв'язку (індивідуальні) 

Кризова інтервенція щодо дитини та сім'ї в умовах переселення

Управління та співпраця в команді у кризовій ситуації

Психологічні ресурси та виклики в подоланні кризової ситуації

Метою проведення тренінгів є зміцнення навичок, пов'язаних з ефективністю роботи людей, що представляють органи та установи, що займаються кризовим управлінням у транскордонній сфері, де концентрація, швидке прийняття рішень, подолання стресу мають вирішальне значення. 


Під час навчання учасники вирішували такі основні завдання:

Аналіз фактичного стану антикризового менеджменту в Україні в контексті прикордонних територій. Вивчення досвіду Польщі та ЄС. 

Обмін досвідом різних інституцій, залучених до процесу антикризового управління на транскордонних територіях. Метою таких активностей є підтримка та зміцнення співпраці державних і міжнародних інституцій, що належать до сфери антикризового менеджменту. 


Теоретичні знання та методика діяльності в предметній галузі для підтримки розбудови системи та моделі роботи на практиці. 

Аналіз викликів та можливостей України у сфері антикризового управління на прикордонних територіях.

Підвищення ефективності роботи інституцій антикризового менеджменту, в тому числі, за рахунок психологічних тренінгів.






Повідомляє Рівненське РВ АМУ










Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації