середа, 7 вересня 2022 р.

Рівненщина продовжує підготовку до осінньо-зимового періоду (відео)

Усі громади Рівненської області продовжують підготовку до осінньо-зимового періоду в умовах військового стану. Цього року собливу увагу зосередили на матеріальних резервах. 

Нині в області наявні 68 дизельних генераторів. Закупили паливно-мастильні матеріали. Вони знаходяться у резервах територіальних громад. 
Голова Шпанівської громади Микола Столярчук розповів про підготовку до зими. (відео) 

Також на Рівненщині закуповують тверде паливо. Так, дров забезпечили на 58 відсотків від загальної потреби (закупили 38 тис. м³), вугілля – на 45 відсотків (700 тонн), торфобрикету –на 65 відсотків (12,5 тис. тонн). Сформовано і резерв необхідного обладнання. Про це розповів начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль під час засідання Штабу з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду 2022/23 року під час воєнного стану, що відбулося під головуванням Міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова.

«На сьогодні область має потребу в 130 пересувних модульних котельнях. Плануємо її забезпечити завдяки проєкту USAID Energy Security Project. Ми вже подали проєктну заявку. Наразі отримано відповідь про її прийняття. Також відбувається оформлення тендерної процедури співробітниками проєкту», - прокоментував Віталій Коваль.

Підготовлено за матеріалами Рівненської ОВА

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації