пʼятниця, 30 вересня 2022 р.

Команда ГО "Центр "Чайка" провела 3-денну сесію «Профілактика професійного вигорання. Ресурсний стан під час війни»

Щоб допомагати іншим долати стресові ситуації в умовах військового стану – потрібно і самому бути в гармонії з всесвітом та природою. У мальовничому місці Рівненщини команда ГО «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка» мали можливість отримати групову та індивідуальну психологічну підтримку, оволодіти навиками стресостійкості, вчилися стежити за своїм ресурсним станом та поповнювати власні ресурси, запобігати процесу професійного вигорання та хронічної втоми. 

З командою також працювала чудова та енергійна тренерка Ольга Ігнатьєва провела для працівників організації  трансформаційну гру "Сила в тобі". 

Ольга Ігнатьєва 

«Чудова команда найкращих лідерок Рівненщини.  Кожна з вас цілий Всесвіт.  Ваш потенціал невичерпний. Захоплююсь тим, як кожна з вас розклала свій запит на кроки і вибудували шлях вирішення питання.  Ви неймовірні!» 


Лариса Гунько

«Залучені до сесії фахівчині провели діагностику та надали індивідуальні поради щодо підтримки фізичного здоров'я, організували релакс та косметичні процедури. Всім дякую за дружню та творчу атмосферу !!!!»








Тетяна Мельник

«Під час нашого нетворкінгу, який тривав три дні я вдихнула естетичне задоволення від краси осінньої природи, задоволення від спілкування з подругами у чарівній атмосфері затишку і комфорту, наснагу на працю і нові ідеї.»





Захід відбувся у межах проєкту «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України», що фінансується завдяки допомозі Великої Британії від Уряду Великої Британії та впроваджується організацією Пакт і ГО «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка». 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації