четвер, 22 вересня 2022 р.

Діти із Малолюбашанської громади відпочили в інноваційному таборі для підлітків

Діти військовослужбовців, багатодітних та малозабезпечених сімей Малолюбашанської громади відпочили в інноваційному таборі "West Camp".

9 дітей із Малолюбашанської громади отримали можливість відпочити в інноваційному таборі для підлітків "West Camp" в Карпатах. Всі вони належать до пільгових категорій -  зокрема з-поміж сімей військовослужбовців, багатодітних та малозабезпечених сімей,  що потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Відпочинок в таборі став можливим завдяки міжнародному Благодійному Фонду «Маленькі перемоги», громадській організації «Лікарський фронт», які надали путівки. 

Окрема подяка за прекрасний відпочинок наших дітей та незабутні враження від нього організатору та керівнику громадської організації «Лікарський фронт» Сергію Трохлюку та працівникам відділу соціального захисту населення Малолюбашанської сільської ради за допомогу у вирішенні багатьох питань щодо організації поїздки.

За матеріалами Малолюбашанської громади

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації