пʼятниця, 30 вересня 2022 р.

Рівненське РВ АМУ налагоджує співпрацю з Благодійним фондом «Рокада» Рівне

Благодійний фонд «Рокада» Рівне налагоджує співпрацю з громадами, які хочуть стати справжньою домівкою для переселенців. Водночас налагоджують співпрацю з новими партнерами задля впровадження  СССМ-кластеру який обирає обертів на Рівненщині.

Виконавча директорка Рівненського регіонального відділення Асоціації міст України Тетяна Грещук провела перемовини щодо подальшої співпраці з соціальним працівником по роботі з громадами Благодійного Фонду «Рокада» Рівне Володимиром Зилем. 

Під час спілкування на зустрічі було відзначено актуальність та своєчасність тематики соціальної роботи для виконавчих органів територіальних громад Рівненщини. 

В рамках домовленостей буде організовано спільне навчання представників територіальних громад-членів Асоціації міст України з даної проблематики.

Володимир Зиль зауважив - ми вкотре переконуємося, що активний діалог між представниками ВПО та міською владою – це саме той ключ до успіху у вирішенні актуальних проблем сьогодення і майбутнього. 

Системну роботу у нашому регіоні налагоджено завдяки сприянню UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні.

Повідомляє Рівненське РВ АМУ


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації