понеділок, 26 грудня 2022 р.

«З Різдвом у серці» дубенчани зібрали майже 90 тисяч гривень на підтримку військових

25 грудня у Дубні біля міського будинку культури, де цьогоріч знаходиться головна ялинки міста, відбувся різдвяний благодійний захід «З Різдвом у серці».

В рамках заходу Дубенською міською радою було організовано благодійний ярмарок з метою збору коштів на радіостанції для 54-го окремого стрілецького батальйону.

Відділи та управління міської ради, заклади освіти, культури, охорони здоров'я, релігійні, громадські та волонтерські організації, Молодіжна рада - усі, об’єднані спільною метою, зі щирим серцем долучились до акції, надавши продукцію та різні смаколики для ярмаркування. Творчі колективи та дитячі гурти колядували та віншували Різдво.

До присутніх зі словами привітання звернувся міський голова Василь Антонюк.

- Цьогоріч ми вперше відзначаємо Різдво Христове з європейською спільнотою. Дубенська міська рада підтримала це нововведення. І сьогодні ми у нашому місті святкуємо Різдво, проводимо благодійний різдвяний захід на підтримку наших захисників. Дякуємо Богові за мужність, мудрість та згуртованість, яку Він посилає нам. Просимо Господа ласки та допомоги здолати зло. Від себе особисто дякую усім, хто долучається до благодійних заходів - це внесок кожного у нашу Перемогу!

На жаль, благодійний захід був передчасно призупинений через “повітряну тривогу”. Та все ж Дубенській громаді вдалося зібрати 89 600 гривень.  

Ми вчергове продемонстрували свою єдність, свою незламність, свою віру в нашу спільну перемогу та самовіддану готовність допомагати. Все буде Україна! 

За матеріалами Дубенської міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації