вівторок, 13 грудня 2022 р.

Світ продовжує підтримувати Рівненщину

Рівненська громада отримала 10 генераторів від партнерів з міста Келоуна (Канада). 

Міський голова Рівного Олександр Третяк розповів, що канадське місто Келоуна підставило плече підтримки Рівному, відгукнувшись на прохання щодо забезпечення вкрай важливими нині пристроями для генерування електроенергії.

У Рівне було доставлено 10 генераторів, котрі призначені для вирішення проблем з енергопостачанням на об’єктах соціальної інфраструктури, а також в дитячий будинок сімейного типу «Вулик».

Велика подяка Данилу Сора - директору благодійної організації Kelowna stands with Ukraine association, – усім мешканцям міста Келоуна, хто долучився до збору допомоги. Турбота канадських друзів справді зворушує.

Також Рівне отримало дизельний генератор потужністю 100кВт від французької благодійної організації Protection Civile.

Чотири генератори отримала Варковицька громада від гміни Мокобода Республіки Польща. Днями представники сусідньої країни відвідали область та передали гуманітарну допомогу, серед якої таке важливе на сьогодні обладнання. Генератори будуть направлені на потреби комунальних і освітніх закладів громади.

Чергова благодійна допомога прибула в Дубно з Італії від Асоціації українців у Вероні «Malve di Ucraina». Це швидка, генератор та 35 ящиків медикаментів. Допомога підсилить роботу Дубенської лікарні.


Корнинська громада

Сьогодні і наша громада висловлює найщиріші слова подяки друзям із Польщі за надану допомогу Paweł Olejniczak- Wójt Gminy Gomunice, Piotr Łączny - Wójt Gminy Łęki Szlacheckie, Roman Radczyc- Wójt Gminy Radomsko. 

Усі заклади освіти, в тому числі і заклади дошкільної освіти Корнинської громади забезпечені генераторами.  

«Сьогодні ми вкотре переконуємося, що міжнародна співпраця працює. Побратимство відкриває багато можливостей як у час війни, так і в період відновлення . Дякую усім міжнародним партнерам, які підтримують Рівненську область. Своїми діями ви наближаєте нашу перемогу!» - наголосив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

ДЯКУЄМО 

За матеріалами громад та Рівненської ОВА


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації