вівторок, 27 грудня 2022 р.

Заклади освіти у Корецькій громаді готові до роботи у різних умовах

Корецька міська громада створює можливості для надання якісної освіти у всіх закладах громади.


В рамках державної програми «Шкільний автобус» в листопаді цього року Корецька міська рада - придбала шкільний автобус для Копитівського ліцею, співфінансування з бюджету громади склало 700 тис.грн.  Автобус який придбали в 2021 році передали в Головницьку гімназію. 

Від дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ в заклад передали набір «Школа в коробці»- канцелярське приладдя: крейду, ручки, олівці, лінійки, зошити та ін. 




В гімназію також передали трьохфазний генератор, щоб під час навчального процесу, в разі необхідності, підтримувати тепло та світло. 


Сапожинська гімназія Корецької громади також отримала трьохфазний генератор потужністю 9,7кВт. Хоча генератор - це не панацея, вони мають великі обсяги споживання пального та ліміт роботи.

Корецький ліцей отримав необхідне обладнання для організації роботи центру дистанційного та змішаного навчання: камери, комп'ютер для вчителя, інтерактивний комплекс та дисплей, програмне забезпечення, wi-fi router , вартістю 500тис.грн. Все буде Україна!


За матеріалами Корецької міської ради


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації