понеділок, 5 грудня 2022 р.

На Рівненщині навчають писати соціальні проєкти для своїх територіальних громад

На початку грудня відбувся другий модуль навчальної програми «Рівне.Акселераційна програма для представників сектору з організації соціальних послуг в Україні», що реалізується на Рівненщині ГО «ЦЕНТР ІНТЕГРАЦІЇ», за підтримки Української соціальної академії та Міжнародного фонду «Реновабіс», за сприяння Рівненської обласної військової адміністрації.

30 учасників з різних куточків Рівненщини, а саме: фахівці із соціальної роботи, працівники відділів соціального забезпечення територіальних громад, представники громадських організацій, що надають соціальні послуги населенню, навчалися писати власні соціальні проєкти. 
«Учасники програми вже розпочали розробляти грантові заявки своїх майбутніх соціальних проєктів. Розбирали як вдало актуалізувати проблему та визначити цілі, аби ці проєкти були привабливими для донорів. Мені приємно працювати з вмотивованими командами, які прагнуть вчитися, діяти та розвивати свої територіальні громади», - прокоментувала подію тренерка Ганна Котенко.

«Вісім команд вчилися формувати логіко-структурну матрицю своїх проєктів, визначати бенефіціарів, прогнозувати результати, оцінювати припущення та ризики, партнерство. Вчилися моніторити виконання проєкту, як відбувається аудит та звітність проєкту. Учасники отримали домашні завдання та матимуть заключний офлайн модуль 15, 16, 17 грудня, де ми очікуємо побачити готові матриці соціальних проєктів, які можна надалі продовжувати подавати на фінансування та залучати грантові кошти на їх втілення», — зазначила тренерка Олена Хмельник.



Подія «Рівне. Акселераційна програма для представників сектору з організації соціальних послуг в Україні» реалізується громадською організацією «ЦЕНТР ІНТЕГРАЦІЇ», за підтримки Української соціальної академії та Міжнародного фонду «Реновабіс», за сприяння Рівненської обласної військової адміністрації.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації