пʼятниця, 9 грудня 2022 р.

Допомога для деокупованої Херсонщини продовжується

Громади Рівненської області продовжують допомагати Херсонщині. До збору продуктів харчування, медикаментів та інших вкрай важливих речей, у такий складний період, долучаються усі мешканці громад. 

Березнівська територіальна громада

Березнівською територіальною громадою 08 грудня відправлено черговий вантаж вагою понад 10 тон продуктів харчування, теплого одягу, засобів гігієни жителям звільнених від російських військ населених пунктів Білозерської та Станіславської громад Херсонської області.



Корецька територіальна громада 

Щоб допомогти людям, які натерпілися і вижили в окупації, Корецька міська рада долучилась до ініціативи Рівненської обласної профспілкової організації працівників державних установ. 


Ця ініціатива полягає у зборі гуманітарної допомоги для мешканців м. Високопілля та навколишніх сіл, які довгий час перебували під окупацією. 

Спільними зусиллями зібрали та відправили продукти харчування тривалого зберігання, дитяче харчування, жарознижуючі засоби, ковдри, шкарпетки та кошти в сумі 5 000 грн. для закупівлі медикаментів (знеболюючі, антибіотики, протизастудні, бинти, вата, шприци, тощо).


Тільки разом до перемоги! Все буде Україна! 

Підготовлено за матеріалами громади



Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації