вівторок, 6 грудня 2022 р.

Навчальні заклади громад на Рівненщині отримали тюльпани з Нідерландів

До Русивельського ліцею Гощанської громади, до Новомильської гімназії у Здолбунівській громаді, до закладу загальної середньої освіти Устянський ліцей Корецької громади - надійшли посилки з цибулинами тюльпанів, гіацинтів, нарцис та крокусів, які висадять на території закладу. 

Навчальні заклади отримали посадковий матеріал квітів, взявши участь у проєкті Flowers4school від асоціації квіткових виробників Нідерландів та України. 

У посилці, окрім колекції квітів, міститься інструкція щодо висаджування та допоміжні матеріали. 

Flowers4school - це благодійний освітній проєкт, спрямований на озеленення Українських шкіл від асоціації квіткових виробників Нідерландів та України.

Місія проєкту - це познайомити дітей зі світом квітів за допомогою їх участі у висадці цибулин для своєї школи. Нідерландські благодійники вірять, що висадка їхніх цибулин біля шкіл України допоможе позитивно вплинути на моральний стан дітей, і покаже їм, що садівництво - це весела справа, яка розвиває в них любов до землі нашої Батьківщини.

Навчальні заклади дякують організаторам проєкту та благодійникам Flowers4School за надану можливість зробити шкільні подвір'я ще гарнішими.

Підготовлено за матеріалами Гощанської та Здолбунівської громад 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації