середа, 21 грудня 2022 р.

Міста-побратими Дубна – продовжують надавати благодійну допомогу

У цей скрутний воєнний час, ускладнений енергетичними проблемами, закордонні міста-побратими Дубна прагнуть допомогти місту та його жителям вистояти. 

Днями отримали чергову допомогу з міста-побратима Рокишкіса (Литва). І хоча офіційну співпрацю між нашими містами було розпочато лише півтора роки тому, литовські друзі продемонстрували нам неймовірну солідарність та підтримку. 

Раніше Дубно уже отримало від Рокишкської громади, окрім потужної благодійної допомоги, два пожежних автомобілі.

 Цього разу допомогу привіз особисто мер Рокишкіса Рамунас Годеляускас. У її складі - продукти харчування, засоби гігієни, електротовари, термоси та інші важливі речі.

Приїхавши до Дубна вперше від початку повномасштабної війни, очільник литовського міста-побратима безпосередньо відчув обставини воєнного стану, адже того дня кілька годин  тривала “повітряна тривога”. Тож разом з міським головою Василем Антонюком іноземні гості були змушені спуститися в укриття. Перебуваючи з укритті, закордонні друзі Дубна створили листівку на підтримку нашого міста та усієї нашої країни. Україна нині є живим щитом Європи, що стоїть за демократію та європейські цінності. І попри все залишається сильною, бо з нею весь цивілізований світ.

Чеське місто-побратим Унічов продовжує допомагати Дубну

До Дубна також прибула чергова партія благодійної допомоги з Чехії - від громади нашого міста-побратима Унічов. Доставили вантаж працівники місцевої поліції Унічова.

У допомозі - продукти харчування, засоби гігієни, одяг та спорядження, ліхтарики, батарейки, інші важливі речі. Це все з логістичного хабу Дубенської міської ради буде передано згідно потреби для військовослужбовців ЗСУ та вимушених переселенців, котрі знайшли прихисток у нашій громаді.

Вкотре від імені усієї Дубенської громади висловлюємо подяку жителям міста-побратима Унічов, старості Радеку Вінцуру та його попереднику, доброму другу Дубна, Далібору Гораку за постійну підтримку, важливу допомогу, увагу й небайдужість! Дякуємо працівникам поліції Унічова Юрію Гібнеру та Томасу Гетьманеку за чергову доставку благодійного вантажу. Бажаємо мирного неба, успіхів, добробуту, розвитку й процвітання! Хай добро завжди повертається сторицею!

Дякуємо за підтримку! Разом ми – сила!
За матеріалами Дубенської міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації