вівторок, 6 грудня 2022 р.

Здолбунівська громада вперше налагодила партнерські відносини з європейським містом

Лист про наміри налагодження співпраці між польською ґміною й містом Рашкув та Здолбунівською міською територіальною громадою підписав міський голова Владислав Сухляк.

Налагодження такої співпраці – історична подія для Здолбунівської громади. Адже громада вперше матиме партнерські відносини з європейським містом.

Під час онлайн зустрічі з бургомістром ґміни та міста Рашкув паном Яцеком Бартчаком, а також радниками міста та ґміни Владислав Сухляк висловив щиру вдячність за підтримку. Адже одразу після початку повномасштабного вторгнення ці ґміна та місто спільно з дружньою з ними ґміною Дурж у Франції надавали гуманітарну допомогу Здолбунівській ТГ.  Громада отримала пожежний автомобіль, а також медпрепарати та медзасоби, одяг, продукти харчування.

– У цей непростий час такі партнерські відносини для нас дуже важливі. Ми засвідчили наміри зміцнювати міжнародні зв’язки та співпрацю в соціальній, освітній, культурній, медичній, спортивній та економічній сферах. Щиро дякую нашим польським партнерам і сподіваюся, що матимемо тісну співпрацю й після нашої перемоги, – зазначив Владислав Сухляк.

За матеріалами Здолбунівської міської ради


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації